Description
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
Idealnie nadaje się do wyeksponowania, przechowywania i sezonowania wysokiej jakości produktów mięs i serów w każdego rodzaju lokalach gastronomicznychPrzeszklone drzwi umożliwiają monitorowanie naturalnej zmiany barwy mięsa poddawanego obróbceWnętrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304Obudowa zewnętrzna ze stali AISI 430Samodomykające szklane drzwi z potrójnym szkłem hartowanym w ramie ze stali nierdzewnej AISI 304Cyfrowy termostat Temperatura pracy w zakresie od +4 do +10°CKontrola wilgotności od 60 do 85%Pojemnik na wodę o pojemności 4lŚwiatło UV antybakteryjneOświetlenie LEDKlasa klimatyczna NProsta w utrzymaniu w czystości
W ZESTAWIE:
2 półki ze stali nierdzewnejprowadnica z 5 hakami
DANE TECHNICZNE:
Wymiary 900 × 500 × 900 mm
Pojemność 208 l
Moc 0,175 kW
Zużycie energii 1,26 kWh/24h
Napięcie 230 V
Czynnik chłodniczy R-600a
Waga kg 53,5 kg
ściany dwuwarstwowe z betonu komórkowego, ogrzewacz przepływowy elektryczny, płytki do łazienki leroy, miska bezkołnierzowa roca, drzwi wewnętrzne metalowe, niebieska żarówka, jak sadzić truskawki w doniczce, wymiar suporeksu, barwy natury, firany 260, regał karton gips, pompka na wiertarkę castorama, kabina do łazienki